Therapy AL - Klasik..

Mandi Seri Garam Klasik

Home
Satu Rawatan Klasik
Garam Bukit
Ujian Struktur Garam
Kuasa Penyembuh sole(so-lay)
Produk & Remedi
Garam Sunah
Sabun Garam Therapy
Memahami Alahan
Kupasan Sel Mati
Kupasan Sel Mati
Mandi Seri Garam Klasik
Asma / Bronchitis
Jenis Jenis Arthritis
Rawatan Arthritis dan Gout
Garam Klasik & Gigi

Enter subhead content here

MANDI THERAPHY GARAM

Tinjauan daripada mandi bulan purnama menunjukkan kesan terbaik yang boleh dicapai apabila  mandi air masin pada masa bulan mengalami perubahan.

Mandi Bulan Purnama Penuh: Pada malam bulan purnama proses penyembuhan berada pada kemuncak  kerana ia adalah potensi penyerapan.Malam tersebut badan dapat menyerap semua mineral dari mandian garam.Bahan mineral masuk dan diserap ke dalam kulit dalam bentuk ion.Titik kelemahan bio tenaga diselaraskan dan arus tenaga badan telah diaktifkan.

Mandi Bulan Baru Mengambang: Masa itu, Kemampuan badan untuk menyahtoksid adalah paling tinggi.Ini adalah masa yang tepat untuk pembersihan mandi garam.Mandian garam ini mempunyai kesan semulajadi,sama dengan kecepatan tiga hari.Ia menggalakkan penurunan berat badan serta  mendekotaminasikannya . (membuang racun)

Cara membuat larutan mandian

Untuk kedua-dua mandian ini , campur satu kilo garam kristal dalam tab mandian dengan air secukupnya untuk melarutkan garam lebih kurang 1 jam . Setelah garam larut  isi air panas mengikut suhu badan.

Perhatian: Jangan guna sebarang campuran kimia dalam mandian ini.Berendam dalam tab selama 15 hingga 20 minit.Anda akan alami perasaan seperti berada dalam perut ibu semasa berendam dalam air garam ini.Selepas mandi jangan terus pakai tuala atau lap badan.Biarkan ia kering sendiri.

Enter supporting content here